Telefoonnummer

06-18921974

E-mail

info@handsaamonderhoud.nl

“Het is niets voor mij omdat…” en dan volgde er een motivatie waarom zij of hij er niets in zag om langs te komen in mijn hand- en nagelverzorgingshuiskamer. Eén iemand deed toch nooit wat aan de nagels. Een ander zei dat iedereen in het gezin nagels bijt. En op het werk van nog een ander is gelakte nagels niet handig of mag het gewoon niet. Stuk voor stuk goede redenen, vonden ze.
Maar is dat wel zo? In mijn ogen niet.
grijs logo met tekst 'het is niets voor mij omdat...' redenen om niet aan hand- en nagelverzorging te doen.

Beginnen bij de basis

Sterker nog; het zijn juist wél redenen om een bezoek te brengen aan @handsaamonderhoud.
De nagels van deze mensen hebben echt aandacht nodig! Zeker als iemand nooit echt iets aan haar / zijn nagels doet of veel nagels bijt.

Een basisbehandeling is dan echt een goede keuze;
-ik vijl je nagels netjes bij,
-verzorg je nagelriemen met een olie
-en om het af te ronden smeer ik je handen in met een verzorgende balsem.

In ongeveer een half uur zorg ik ervoor dat jouw nagels en handen er weer netjes uitzien. Ze mogen dan echt (weer) gezien worden!
Of je laat mij echt alleen je nagels even bijvijlen. Ook dat kan. Maar wil je er echt weer een paar weken tegen kunnen?
Kom dan langs voor de basiszorg van je handen!

Nagelstylist en handzorgverlener; het verschil
“En als je vanwege je werk geen nagellak kunt dragen? Is het dan toch wél voor mij?”
Jazeker! Ik ben handzorgverlener en geen nagelstylist. Ik maak geen kunstwerken op nagels.
En ik breng geen gel- of acrylnagels aan.
Beide prachtig om te zien, maar het is iets wat ik gewoon niet kan. Wat dat betreft heb ik echt twee linkerhanden. Als je wilt, lak ik ze in een mooi kleurtje. Ik heb het nog niet zo vaak gedaan, maar krijg ik steeds beter in de vingers. Maar zoals ik al zei; ook als je geen nagellak wilt of mag dragen kan ik jouw handen onder handen nemen!
Dus alle redenen die ik hoorde om niet langs te komen, zijn juist hele goede om dat wél een keertje te doen.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.