Telefoonnummer

06-18921974

E-mail

info@handsaamonderhoud.nl

Bij de start van Handsaam onderhoud bij Petra  had ik nagellak van het merk Benecos, maar daar was ik toch niet heel tevreden over. Het viel me al snel op de lak vrij dun was, maar wat me het meeste stoorde was dat de lak voor groot deel ook op de vingers terecht kwam. Nu heb ik het nagels lakken nog niet zo heel goed in de vingers maar op mijn oefenhand met bekend merk Essie ging het toch best goed! Lag het dan aan het merk nagellak of aan mij?

Zoek de verschillen
Vorige week kocht ik lak van een ander merk gekocht: Boho Green Cosmetics. Voordat ik de nieuwe bij mijn gasten op de nagels doe, wil ik de lak eerst zelf zien en testen. Ik heb al een aantal roze en rood tinten gekocht en afgelopen week zocht ik nog een paar apartere kleuren uit bij de webshop van Nicole,  By Nici. Die worden binnen een paar dagen bezorgd dus daar moet ik nog even op wachten. Ik begin ‘veilig’ met de zomerse roze tinten.

Dat testen doe ik (natuurlijk) samen met de linkerhand van Handsaam onderhoud bij Petra, Joyce. Wat mij meteen opvalt: het kwastje valt mooi strak op de nagel, als een stevige verfkwast. En dan bedoel ik dat er geen ruimtes tussen waar je de nagels erdoorheen ziet. Voor de vergelijking: bij dat andere merk leek het kwastje wel een soort zwabber. De lak smeert goed uit, mooi op de nagel en niet ernaast. Dat lag dus niet aan mij, denk ik dan maar!

Mijn handen houden een nagellakflesje vast in de kleur Rose van Boho.

Ben ik een Boho-fan?
Hij heeft een goede dikte, maar het mooiste resultaat krijg je toch met twee keer lagen. Ook heel fijn; het droogt snel! We hoeven niet heel lang te wachten voordat de tweede laag aangebracht kan worden. Wat we ook ontdekken: de toplaag, die er voor zorgt dat de lak net wat langer mooi blijft, niet te snel aanbrengen. Bij de “Coral” wilden we dat doen, maar de kleurlaag was nog te nat. We hebben hem daarom helemaal niet gedaan. Vorige week testten we ‘Coral’ en sinds vandaag zit ‘Rose” op mijn nagels.

Het resultaat goed op de foto krijgen zodat ik het jou kan laten zien blijkt een uitdaging! Maar we zijn goed in denken in mogelijkheden en gaan dan ook vaker voor niet-standaard foto’s. De dag dat we ‘Coral’ aanbrachten was een donkere donderdag en daardoor buiten het beste licht. Vandaag was het heel mooi zonnig dus bleven we binnen voor de foto.

Maar hoe laat je het flesje én de kleur goed zien? Verschillende houdingen hebben we geprobeerd. Dit is het resultaat. Op deze manier kun je de kleur in het flesje en hoe het er uiteindelijk uitziet het beste zien. Tot nu toe ben ik Boho-fan!

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.