Telefoonnummer

06-18921974

E-mail

info@handsaamonderhoud.nl

Dinsdag mocht ik voor het eerst sinds na de vakantietijd weer iemands handen verzorgen! Het was de eerste keer dat Juurdien @juurdientimmer haar handen uitgebreid liet verzorgen. We hadden al een paar keer contact gehad over welke soorten handzorg ik geef en welke het beste bij haar paste.
Om haar een beeld te geven hoe de verschillende behandelingen er uit zagen, legde ik de verschillende stappen uit. Ze koos voor een uitgebreid verwenmoment.

Wat ik dan doe? Ik vijl je nagels en verzorg ze met nagelriem crème. Daarna maak ik een scrub voor je handen van balsem en palmsuiker. En om ze extra te voeden pak ik je handen nog een paar minuten in stoffen handschoenen. Het resultaat? Heerlijk zachte verzorgde handen!

Voor mij was het de eerste keer dat ik iemand in een elektrische rolstoel voor me had zitten. En dan gaat handzorg geven net even anders. Ze zat bijvoorbeeld iets verder bij me vandaan.
Door haar handicap zit er in haar handen en vooral haar vingers extra spanning. Daardoor maakt ze soms onverwachte bewegingen en kan ze ze wat minder goed kunnen strekken.

Vooral tijdens het vijlen en het aantrekken van de handschoenen voor het handmasker merkten we dat. Door goed te blijven overleggen wat wel en niet ging, zorgden we ervoor dat het voor ons allebei goed voelde.

We namen de tijd en de hele behandeling ging heel goed. Ze vond het een hele fijne ervaring en was heel blij met het resultaat. Daar doe ik het voor! Ik wil handzorg aanbieden voor iedereen. Ook al gaat een behandeling dan net even anders. Met denken in mogelijkheden kom je echt een heel eind!

Foto van verzorgde handen met rood-roze nagellak van een gast

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.