Telefoonnummer

06-18921974

E-mail

info@handsaamonderhoud.nl

Ben je bij me langs geweest voor een behandeling? Laat anderen weten of je blij bent met het resultaat!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
8 berichten.
Nog een Annet
Heerlijke behandeling gehad.
Op een heel mooi plekje in de zon.
Genoten van de zorg en aandacht.
Van harte aanbevolen!
Paulien
Een lekkere luxe behandeling gehad van Petra. Het was mijn eerste keer bij een manicure en het is me goed bevallen. Met verzorgde handen en na een lekker kopje thee en een goed gesprek weer naar huis. Was erg ontspannen en de tijd was veel te snel gegaan.
Annet
Een heerlijke uitgebreide behandeling gehad. Met mooie, zachte en verzorgde handen de deur weer uit. En meteen een vervolg afspraak gepland!
Dank Petra, ook voor het fijne gesprek.
Francine
Vanochtend genoten van een zeer ontspannende hand massage en pakking. De producten waar Petra mee werkt voelen erg zacht aan, de geur is ook heerlijk!
Bedankt Petra!
Tom
Hele fijne en goede service, Petra doet er alles aan om je op het gemak te laten voelen en weet wat ze doet en neemt de tijd.

Zeker een aanrader!
Dineke
Vorige week kreeg ik een uitgebreide behandeling mét scrub en handmasker. Ik ging met zachte handen en gelakte nagels de deur uit; heerlijk!
Francine
Handen gereinigd, pakking (masker) gehad en daarna verzorgd met een heerlijke crème! Ik had gekozen voor een crème met een geur, ik ruik het de hele dag nog, heerlijk! M’n handen zijn super zacht en zen:). Ontspannen en gezellige sfeer bij Petra 🌸
Joyce
Heerlijke handverzorgingsbehandeling gehad vanochtend! Een scrub met Palm suiker en de producten van Balm Balm, heerlijke geur en super zachte handen nu!
Bedankt Petra! 🤗